28
Feb

Како изгледаат првиот ресторан и кафуле на Луј Витон во Осака?

Луи Витон на 1 Февруари ги отвори својот прв ресторан и кафуле. Брендот за првпат ќе стапне во кулинарските води и тоа во Осака, Јапонија. Le Café V и...

Прочитај повеќе