09
Nov

Убавината на едноставноста во 43 m²

Покрај вистинската површина од 43 метри квадратни, субјективното чувство вели  – околу 60. И покрај непретенциозното дизајнерско решение, субјективното чувство вели – убавина на едноставноста. И покрај доминантната бела...

Прочитај повеќе