Testimonials Archive - Elena Luka Home

Testimonials

Manages testimonial

08
Mar

Марија

„Мојата работа а и работата на моето момче се поврзани со интернет. Оптичката инсталација ни ги реши проблемите. Видеофонијата е прекрасна, знаеме понекогаш да се шегуваме со гостите. ;)....

Прочитај повеќе
08
Mar

Жане

„Максимално искористен простор. Бидејќи сум на приземје уживам во погледот кон зеленилото, одлично партерно уредување. За моите внучиња ќе биде идеална средина за играње, градинка и училиште. Едноставно се...

Прочитај повеќе
08
Mar

Панче

„Се одлучивме токму за Elena Luka Home поради идеалната квадратура која ја нудат, отвореноста на станот и секако чистиот воздух во комбинација со утринско кафе кога ќе излезам на...

Прочитај повеќе
08
Mar

Милан

„Одличен голем стан. Прекрасно избрани детали и првокласни материјали. Модерни плочки и санитарии. Стан од Elena Luka Home е совршен избор за четиричлено семејство. Им го препорачувам на сите...

Прочитај повеќе
08
Mar

Слободан

„Ми се допадна квалитетот на градба и одличниот распоредот на соби во квадратурата која ја избравме. Имаме неколку пријатели кои веќе живеат во станови на Elena Luka Home и...

Прочитај повеќе
08
Mar

Оливера

„Премногу ми се допадна локацијата, мирно место а сепак е близу до градот. Избрав стан на 7ми кат токму затоа за да најдам мир и спокој за нови успеси....

Прочитај повеќе
08
Mar

Ирена

„Тимот е постојано достапен за секаква информација и подготвен да ги слушне вашите желби. Становите се квалитетни, со прекрасен поглед кон градот и во нив се чувствувате одлично. Токму...

Прочитај повеќе
08
Mar

Александар

„Бев презадоволен од начинот на работа, соработката со тимот и пред сè од квалитетот на градба. На сите што се во потрага по нов дом би им препорачал да...

Прочитај повеќе
08
Mar

Данче

„Имам само пофални зборови за Elena Luka Home. Она што беше ветено на почетокот, во целост беше реализирано на самиот крај. Топло ги препорачувам на сите кои сакаат да...

Прочитај повеќе
08
Mar

Славе

„Користењето квалитетни материјали, одличната изолација и привлечната локација беа главните фактори кои влијаеа на мојот избор. Привилегија е да се живее во зграда направена од Elena Luka Home.“

Прочитај повеќе
    • 1
    • 2