08
Mar

Жане

„Максимално искористен простор. Бидејќи сум на приземје уживам во погледот кон зеленилото, одлично партерно уредување. За моите внучиња ќе биде идеална средина за играње, градинка и училиште. Едноставно се е добро смислено, блиску ни е сѐ.“