08
Mar

Панче

„Се одлучивме токму за Elena Luka Home поради идеалната квадратура која ја нудат, отвореноста на станот и секако чистиот воздух во комбинација со утринско кафе кога ќе излезам на балконот. Едноставно обожавам што живеам на поткровје, нема бучава, сите соседи се под мене. ;)“