08
Mar

Слободан

„Ми се допадна квалитетот на градба и одличниот распоредот на соби во квадратурата која ја избравме. Имаме неколку пријатели кои веќе живеат во станови на Elena Luka Home и се презадоволни, а сега имаме можност и лично да се увериме.“