08
Mar

Оливера

„Премногу ми се допадна локацијата, мирно место а сепак е близу до градот. Избрав стан на 7ми кат токму затоа за да најдам мир и спокој за нови успеси. Многу благодарност до целиот тим на Елена Лука Хоум, на креативноста, успешноста и брзината во роковите.“