08
Mar

Ирена

„Тимот е постојано достапен за секаква информација и подготвен да ги слушне вашите желби. Становите се квалитетни, со прекрасен поглед кон градот и во нив се чувствувате одлично. Токму затоа ги препорачувам Elena Luka Home!“