Нашиот тим

Meet our brilliant minds
Elena-Pandeva-2-NAJNOVA-KOREGIRANA
Елена Пандева
Сопственик

Успешно ја поврзав модата и градежништвото давајќи и една топла и женска страна на архитектурата како машка професија низ историјата. Среќна сум што имам тим кој се бори за оваа моја идеја и како такви цврсто се позициониравме на пазарот.

cedomir-jakimovski
Чедомир Јакимовски
Генерален менаџер

Постојано настојувам да има промоции за секогаш да ги изненадуваме клиентите. Потполната документација при правењето на договори со клиенти навистина е реткост на пазарот. Целата градежна документација им е секогаш достапна на клиентите. Нашите станари знаат што купуваат, тоа е единствениот начин за сигурен избор.

zoran-dimovski
Зоран Димовски
Главен архитект

Мојот тим е создаден од перфекционисти секој надградуван во својот сектор и доследен до крај на секторот во кој работи. Уживам кога толку многу умни глави ќе ја состават сложувалката наречена објект и едноставно е перфектна градба. Тогаш успехот е неминовен.

Nebojsa-Antic
Небојша Антиќ
Маркетинг менаџер

Во моментот кога успеав во кариерата и се заситив од окружувањето во кое се наоѓав, се појави можност и предизвик во смисла на работна позиција во Elena Luka Home. Новото окружување кое беше исполнето со амбициозни и ентузијастични млади луѓе со поинаков пристап кон креативниот концепт ми изгледаше како полн погодок во кариерата. Како креативец и маркетер со големо искуство ја добив и титулата креативен и маркетинг директор во компанијата.

lidija-mickovska
Лидија Мицковска
Архитект

Уредувањето на објект не е воопшто лесна работа, мора да бидете практични, функционални, да внимавате на социјалниот момент и на потрошувачката, а притоа во сите сегменти да внесете дел од Вас. Такви се нашите градби. Изградени од срце.

aleksandar-el-home-arch
Александар Ѓорески
Архитект

Постојано сум на терен со клиентите. Ги слушам нивните желби и им предлагам решенија кои ќе им го олеснат домувањето. Вљубеник сум во монохроматскиот изглед и мултифункционалниот мебел. Едноставно, функционално и модерно, токму како и Elena Luka Home.

jordan-tasevski
Јордан Тасевски
Архитект

Од првиот до последниот стан во секој наш објект, секој посебен, секој свој, идеално подготвен за секаков тип на клиенти и квадратури. Мора да постои голем избор од предложени решенија за уредување на просторот. Така знам дека секогаш нивниот краен избор е Elena Luka Home.

Мирослав Јовески
Архитект

Како архитект на терен секојдневно подготвувам детални цртежи, ја координирам работата на изведувачите и вршам проверки за напредокот на фазите на градење. Брзо и квалитетно се справувам со проблемите што се појавуваат во текот на изградбата. Освен тоа, одржувам редовни средби со клиентите и изведувачите заради подобрување на квалитетот на градбата.

Tomislav
Томислав Белиќ
Архитект

Разработката на деталите знае да одземе многу време, доста непроспиени часови. Таква е нашата професија, но тоа е навистина занемарливо кога ќе ги изброите насмевките на вселените семејства, а навистина ги има многу во Elena Luka Home.

goko-kicev
Ѓоко Кицев
Заменик раководител на објект

Чувството да гледате како пред Вас расте од ден на ден објект со повеќе од станови е чудесно. И секогаш кога се случува одново повторно е незаменливо.

kristina-danilova
Кристина Данилова
Асистент менаџер

Прекрасно е чувството да се биде канал на толку многу сектори во фирмата. Едноставно се проширува видикот и станувате професионалци во секое поле. Мојата задача е тимот кој стои зад Elena Luka Home секогаш да е задоволен и подготвен за создавање. До сега успешно го правам тоа.

filip-stanic
Филип Стантич
Комерцијалист

Посетувам многу саеми со мојот тим. Бираме исклучиво нови, еко и првокласни материјали од повеќе европски земји. Ние знаеме од колкаво значење се сите детали за станарите, а ги има многу верувајте.

aleksandar-krstov
Александар Крстов
Агент

Едноставно уживам на терен кога на клиентите можам да им ги покажам сите посебности и квалитети на становите кои го продавам. Секогаш ја бирам вистината и затоа имаме беспрекорна доверба со клиентите со кои работам.

Петар Милевски
Агент

Барањето на совршен дом не е воопшто едноставно. Тоа што сум комуникативен и ненаметлив во односот со клиентите, а истовремено сигурен и доверлив, се клучни особини за мојата успешност како агент за недвижности.

aleksandar-petrovski-247x185
Александар Петровски
Агент

Исклучително го познавам локалниот пазар, трпелив сум и со текот на годините имам стекнато преговарачки вештини кои се неопходен услов за успех на една градежна компанија и ваков тип на трговија.

Милка Петревска
Раководител на финансиски сектор

Работењето во оваа фирма е прецизно, навремено и конкретно. Тешко е во денешно време да се стигнат роковите но ние успешно го правиме тоа со многу надворешни соработници.

vladimir-gjorgievski
Владимир Ѓоргиевски
Правник

Како правник во Elena Luka Home изготвувам правни акти на ниво на компанијата согласно дејноста (одлуки, потврди, решенија, правилници, договори, спогодби), изготвувам, прибавувам и доставувам соодветна документација согласно законските одредби.

Aleksandar-Nestorovski
Александар Несторовски
Графички дизајнер

Најважно и најосновно, графичкиот дизајн пренесува порака. Тоа е средство за комуникација, единствен и впечатлив начин да се дојде до клиентите и интерент корисниците, било да продавате станови, најавувате настани или сакате да привлечете внимание. Сето од ова го направи Elena Luka Home за првпат на пазарот на градежништво.

Petre-Stojanov
Петре Стојанов
IT администратор

Како одговорен за IT мојата задача е да ги познавам работните процеси. Секојдневно го координирам тимот и внимавам на неговата ефикасност и мотивација. Ги следам сите новитети и се обидувам да ги искористам сите погодности кои тие ги носат, да ги имплементирам во компанијата со цел полесно раководење.