Home - Elena Luka Home

Бараме локации за градба

Доколку имате локација и сте заинтересирани за соработка,
можете да не контактирате на +389 70 276 511 или на
contact@elenalukahome.com

Нашата приказна

ЗА НАС

Приказната за Elena Luka Home започна како резултат на потребата од уникатни градби, да се подобри визуелната естетика и квалитет на градбите како и на клиентите да им се понуди поинаква визија за нивното домување и да им се отворат богати можности за изборот на нивниот дом.

КЛУЧ НА РАКА

Нашите активности се базирани на принципот клуч на рака. Преку постојано инвестирање во опремата и персоналот, можеме да одговориме на секое барање на пазарот, започнувајќи уште од процесот на проектирање, изградба па до целосно опремување на просторот.

ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ НАС

Ние сме компанија која нуди квалитетни и професионални проектантски и градежни услуги.

• Работиме со огромна посветеност.
• Чесни и сигурни.
• Постојано се подобруваме.

ИНТЕРАКТИВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА

MELODY – Новиот звук на градот.

Ги слушнавме Вашите желби, го слушнавме срцето на градот, ја слушнавме историјата и иднината, ги слушнавме сите трендови во градењето и ја компониравме Melody за Вас.

Објектот се наоѓа на самиот влез на населбата Железара на улица Коце Металец со зелен појас од шуми и паркови од повеќе од еден милион метри квадратни во кој сите станари ќе уживаат.

Melody е составена од двособни, трособни и четирисобни станбени единици со дури 15 различни квадратури распоредени на 8 ката почнувајќи од 45 до 89 m².

Секој стан е проектиран и распореден да ги задоволи сите потреби на модерното живеење, било да се работи за големо или помало семејство.

ПРЕВЗЕМЕТЕ КАТАЛОГ ОД ОБЈЕКТОТ MELODY

  УСЛУГИ

  • КОНСАЛТИНГ
  • ПРОЕКТИРАЊЕ
  • ИНЖEНЕРИНГ И ИЗВЕДБА
  • ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН И РЕНОВИРАЊЕ

  Посветени сме на тоа како подобро да се реализираат проекти по пониска цена, без притоа да се влијае на квалитетот на проектот.


  ПОВЕЌЕ

  Проектирање, архитектонски решенија, дизајнерско изработување на цртежи и рендери по проект.


  ПОВЕЌЕ

  Ние како компанија се стремиме кон креирање на највисок степен на доверба и интегритет со нашите клиенти.


  ПОВЕЌЕ

  Нашиот тим е целосно посветен на изнаоѓање квалитетни и современи решенија за дизајнирање и реновирање на вашиот дом.


  ПОВЕЌЕ

  Сведоштва