Блог - Elena Luka Home

Блог

09
Mar

ELENA LUKA HOME НАЈАВУВА НОВ ЕКСКЛУЗИВЕН ОБЈЕКТ: ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО „DIVINE“

Welcome to DIVINE Living Под падините на Водно, веднаш по подвозникот и познатото училиште Кузман го сместивме префинетиот објект DIVINE.Неговата уникатна архитектура, мермерните вертикали и кружните сводови се одлики на историската Викторијанска...

Прочитај повеќе
09
Mar

Модерен и елегантен ентериер за дом во кој секој би посакал да живее

Елеганцијата е безвременска. Затоа многумина се одлучуваат токму за оваа естетика кога го дефинираат уредувањето на ентериерот во својот нов дом или кога го реновираат постоечкиот. Токму едно такво...

Прочитај повеќе
09
Mar

Елеганција и минимализам во ентериерно уредување на стан од 50m2 во современиот станбено-деловен објект „Melody“

Современото домување бара компатибилност меѓу функционалноста, квалитетот и естетиката. Токму преку примената на овие постулати во своите објекти, на нашитеклиенти им обезбедуваме врвно искуство во домувањето. Како пример ќе...

Прочитај повеќе