BUSINESS HOMES - Elena Luka Home

BUSINESS HOMES

BUSINESS HOMES

Голема чест ни е да го најавиме и нашиот трет објект Business Homes во кој ќе обезбедиме високо квалитетни станови со намалена енергетска потрошувачка кои ќе ви овозможат одличен ефективен бизнис простор и на тој начин ќе ја заокружиме приказната за #ELHome – #Ecohome станбено-деловниот комплекс.

Деловно-станбениот објект Business Homes совршено се вклопува во природното окружување на една од најубавите скопски населби при тоа оставајќи впечаток на моќ и елеганција уште на прв поглед благодарение на модерниот дизајн и претходните два објекта: Luxury Homes и Living Large и веќе испробаните и добро познати материјали со врвен квалитет со кој Elena Luka Home работи години наназад.

Исклучителната посветеност на нашата компанија како инвеститор се огледува во примената на квалитетната градба во склад со Европските стандарди, но и комфорот на кој нашата компанија обрна посебно внимание, овој пат и со деловен простор од дури на две нивоа кој плени со својата пространост и убавина како и неговото уредување со зелени кровови и површини уште од самата улица.

ЛОКАЦИЈА

Локацијата е во непосредна близина на Железничка станица Скопје. До локацијата се пристигнува со бул. „Фрањо Клуз“, за лицето на парцелата е кон „Новопланирана улица 8“. Градежната линија е поставена со ориентација по оска североисток-југозапад на подолгата страна.

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР
Деловно – станбениот објект Business Homes совршено се вклопува во природното окружување на една од најубавите скопски населби при тоа оставајќи впечаток на моќ и елеганција уште на прв поглед благодарение на модерниот дизајн и претходните два објекта: Luxury Homes и Living Large и веќе испробаните и добро познати материјали со врвен квалитет со кој Elena Luka Home работи години наназад. Исклучителната посветеност на нашата компанија како инвеститор се огледува во примената на квалитетната градба во склад со Европските стандарди, но и комфорот на кој нашата компанија обрна посебно внимание, овој пат и со деловен простор кој плени со својата пространост и убавина како и неговото уредување со зелени кровови и површини уште од самата улица.

Деловниот дел од комплексот го сочинуваат локали сместени на две нивоа во модерната зграда Business Homes со вкупна квадратура од 1.200m2. Сите содржини се внимателно осмислени и конципирани на начин на кој ќе одговорат на потребите на сите корисници. Во согласност со потребите карактеристични за модерните и современи градежни објекти, планирани се:

• Супермаркети и специјализирани продавници за производи за широка потрошувачка
• Продажни простори на познатите светски брендови
• Угостителски и услужни објекти
• Спа и велнес центар
• Канцеларии
• Банки

ПАРКИНГ ПРОСТОР

Доколку живеете во урбана населба, во денешно време, една од најважните работи за која треба да размислите доколку планирате да живеете во стан е просторот за паркинг. Уличниот паркинг во атрактивна зона може да биде вистински кошмар и токму затоа нашите објекти се обезбедени со сигурен подземен паркинг на повеќе нивоа.

Share: