LIVING LARGE - Elena Luka Home

LIVING LARGE

Топ понуда: Нови семејни станови во Аеродром од 43 до 89м2

Станбениот комплекс „EL Home – Eco Home“ совршено се вклопува во природното окружување на една од најубавите скопски населби при тоа оставајќи впечаток на елеганција уште на прв поглед благодарение на модерниот дизајн и испробаните материјали со врвен квалитет. Исклучителната посветеност на компанијата „Elena Luka Home“ како инвеститор се огледува во примената на квалитетната градба во склад со Европските стандарди, но и комфорот на кој нашата компанија обрна посебно внимание.

За тоа најдобро сведочи организацијата на становите со различни структури и површини од двособни до четворособни, кои се распоредени на вкупно единаесет ката во станбениот објект „Living Large“ (втор објект од гореспоменатиот комплекс кој е опремен со три лифта).

Така веќе од 43 м2 постои одвоена спална соба, додека во 52 м2 се сместени две спални соби со комфорна дневна зона. Рационалната организација во која секој метар квадратен максимално е искористен да им заштеди пари на купците и воедно да обезбеди максимално функционален дом.

Функционални и топли двособни станови (од 43 до 45м2)

Максимално рационалната организација на овој двособен стан овозможува веќе во 43 м2 на располагање да имате комфорна дневна зона, но и доволно место за поголем кревет во спалната соба па дури и два кревети ако планирате таа соба да ја користите како детска. И не е само тоа, во станот се наоѓа и вграден плакар со голем капацитет, така што ни складирањето на работи нема да претставува голем проблем.

Во влезниот дел постои доволно место за остава на сите потребни ситници и предмети, за да не ги оптеретувате централните простории на станот. Пространата и широка дневна ќе ви обезбеди секојдневна удобност и одмор по напорниот ден, а спалната соба организирана е така што по целата должина можете да поставите вграден плакар така што ќе го решите проблемот со „вишокот на работи“.

Повеќеслојниот дабов паркет во станот, увозната шпанска ѕидна и подна керамика, но и надворешните ѕидови обложени со тврдо пресуван стиропор со завршен силикатен малтер (демит фасада)  носат чувство на топлина во секој дом и го прават одличен избор за секое семејство.

Модерни трособни станови со врвна организација (од 53 до 72м2)

Во идеални 53 м2 сместени се две спални соби и пространа дневна. Кујнскиот дел преку трпезаријата е поврзан со дневната зона, додека ноќната зона е изолирана целина во овој стан.

Сите ѕидови од санитарни чворови и кујната се од цврст материјал, со бела завршна боја. Паркетот е дабов по целиот стан, а керамиката италијанска. Совршената изолација на станот е постигната благодарејќи на петкоморните ПВЦ профили со нискоемисионо стакло со клима блок, надворешни термоблок ѕидови и внатрешни меѓустанбени сендвич ѕидови со лесни плочи од тврда волна.

Ова е уште еден доказ дека „Elena Luka Home“ како инвеститор води сметка за квалитетот на животот на идните станари за да го подигне на што повисоко ниво.

Четворособни станови за сите потреби (од 89м2)

Функционалниот четворособен стан од се’ на се’ 89 м2 нуди решение за целото семејство. Дури три спални соби, внимателно проектирани како би ги задоволиле потребите на целото семејство, како и комфорна дневна соба со поглед на Водно и Центар нудат потполно уживање на идните станари.

Share: