TWINS - Elena Luka Home

TWINS

Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подобрено јас. Оваа генерација станува свесна за својата моќ, вложува и создава како во својот живот, така и во својата животна средина.

Во денешно време треба да поседувате силен  дух за да можете да го живеете животот по свои правила, а во денешната урбана џунгла, ставот е сè. Ставот е TWINS!

Внимателно ја избравме локацијата на нашиот нов станбен објект TWINS, поделен во две единици, создадени да обединат единствен и модерен објект.  Со цврстата и индустриска форма Twins се издвојува од толпата на класични и сиви градби.

Одличен дом за луѓе кои сакаат да се рекреираат и спортуваат и го зајакнуваат својот дух, вложуваат во своето здравје, кондиција, го бистрат умот и го минимизираат секојдневниот стрес.

Лоциран на само минута од најдобрите рекреативни центри – базенот Карпош, спортскиот центар Борис Трајковски, кејот на Вардар, тениските игралишта на Александар Палас – Тwins со околу 7.000 метри квадратни ја краси најзелената општина во Скопје.

Од авантуристичка до „кежуал“ варијанта, од релаксирачки до прогресивни, Twins е создаден од еднособни, двособни, трособни и четворособни станови со квадратури од 36 до 76 метри квадратни со само една визуелна мисија – автентичност и релаксација.

Откријте ги вистинските бои на животот.

Бидете дел од колективно здрава средина и разбудете го Вашето подобрено јас, Вашиот близнак.

Share: