Дизајн Archives - Elena Luka Home

Дизајн

13
Jun

Модерен ентериер со рустични акценти – хармонија на контрасти во стан од 53m2 во FUTURA 2

Кога контрастите совршено ќе се избалансираат, се создава идеална хармонија што ентериерот го исполнува со комфор и чувство на пријатност. Токму таков е примерот со предлог решението за уредување...

Прочитај повеќе
20
Jan

6 начини како да ја уредите вашата дневна соба во FUTURA 2 – инспирација за вашиот дом

Кога станува збор за дизајнирање и уредување на дневната собаКога станува збор за дизајнирањеи уредување на дневната соба, можностите се бесконечни.Без разлика дали сте минималист во душата или љубител...

Прочитај повеќе