Uncategorized Archives - Elena Luka Home

Uncategorized

13
Jun

Модерен ентериер со рустични акценти – хармонија на контрасти во стан од 53m2 во FUTURA 2

Кога контрастите совршено ќе се избалансираат, се создава идеална хармонија што ентериерот го исполнува со комфор и чувство на пријатност. Токму таков е примерот со предлог решението за уредување...

Прочитај повеќе
28
May

ELENA LUKA HOME ексклузивно го промовираше премиум станбено-деловниот комплекс FUTURA на Конференцијата за комерцијални недвижности

ELENA LUKA HOME го промовираше ексклузивниот станбено-деловен комплекс FUTURA – репер за премиум домување Реномираниот бренд во градежната индустрија, ELENA LUKA HOME ексклузивно го промовираше премиум станбено-деловниот комплекс FUTURА...

Прочитај повеќе
17
May

ELENA LUKA HOME – Златен спонзор на Конференцијата за комерцијални недвижности во Скопје

ELENA LUKA HOME, нашиот реномиран бренд во градежната индустрија, ќе биде Златен спонзор на претстојната Конференција за комерцијални недвижности во Скопје, којашто е закажана за 22-ри мај. ELENA LUKA...

Прочитај повеќе
12
Feb

Деловен простор во FUTURA 2

Она што му треба на секој бизнис е совршен деловен простор којшто ќе одговори на вашите потреби. Новиот објект на ЕЛЕНА ЛУКА ХОУМ, ФУТУРА 2 сместен во општина Кисела...

Прочитај повеќе
20
Jan

6 начини како да ја уредите вашата дневна соба во FUTURA 2 – инспирација за вашиот дом

Кога станува збор за дизајнирање и уредување на дневната собаКога станува збор за дизајнирањеи уредување на дневната соба, можностите се бесконечни.Без разлика дали сте минималист во душата или љубител...

Прочитај повеќе
02
Jan

FUTURA 2 – The Future Is Here

За време и свет кој никогаш не стои мирно. Промената е клучниот фактор во животот. Велат дека оние кои гледаат само во минатото и сегашноста ќе ја пропуштат ИДНИНАТА....

Прочитај повеќе