Во потрага сте по квалитетни станови и професионални градежни услуги?

300x216Direkcija-Fot

За нас

Приказната за Elena Luka Home започна како резултат на потребата од уникатни градби, да се подобри визуелната естетика и квалитет на градбите како и на клиентите да им се понуди поинаква визија за нивното домување и да им се отворат богати можности за изборот на нивниот дом, неговиот квалитет, дизајн, архитектонско решение и ентериерот до најмали финеси.

Read More

Клуч на рака

Нашите активности се базирани на принципот клуч на рака. Преку постојано инвестирање во опремата и персоналот, можеме да одговориме на секое барање на пазарот, започнувајќи уште од процесот на проектирање, изградба па до целосно опремување на просторот.

Повеќе
masa-01

Зошто да не изберете нас

Ние сме компанија која нуди квалитетни и професионални проектантски и градежни услуги

  • Работиме со огромна посветеност
  • Чесни и сигурни
  • Постојано се подобруваме

СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ

ДЕЛОВНИ ОБЈЕКТИ

ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН

ЕКОЛОШКИ ОБЈЕКТИ

Сведоштва

Стартот е таму каде што сѐ започнува

Контактирајте не, вашиот стан вѐ очекува…